Programa d'activitats educatives

Preparem el curs 2022-2023 amb moltes ganes de continuar rebrent escoles i instituts a les Gavarres. L'any passat després de la relaxació de les mesures contra la COVID-19 vam tenir una gran afluència de centres que prioritzaven les activitats a l'aire lliure i la descoberta de l'entorn. Aquest curs volem animar-vos a aplicar els mateixos criteris ja que son activitats segures i d'una gran riquesa en coneixement del nostre patrimoni i de l'entorn i sensibilització de les problemàtiques a les que ens enfrontem i que tots plegats en som la solució.  

El llibret educatiu recull dues novetats per aquest curs escolar. L'activitat "El suro: un món per descobrir" i la Unitat Didàctica "El blau de les Gavarres". A més a l'apartat web de Recursos educatius en línia, trobareu material per treballar els Mamífers de les Gavarres a l'aula. És un material de màxims amb exercicis de consolidació perquè els docents extrarieu el que us interessa.

Les activitats es realitzen a la finca gestionada pel Consorci de les Gavarres de Can Vilallonga a Cassà de la Selva. Però seguirem, com el curs passat, adaptant (sempre que es pugui) l'activitat al centre educatiu. 

Aquestes activitats compten amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, de la Diputació de Girona i del Consell Comarcal del Gironès. Els centres escolars interessats poden sol·licitar més informació al Consorci de les Gavarres, al telèfon 972 64 36 95 o per correu electrònic a mpiferrer@gavarres.cat. També podeu dirigir-vos directament a l'Associació La Sorellona telèfon 603854615 o bé al correu electrònic educacio@gavarres.cat 

 

Enllaços web:

Programes pedagògics de la Diputació de Girona

Sol·licitud de subvenció de la Diputació de Girona

Sol·licitud de subvenció del Consell Comarcal del Gironès