Saltar al contingut principal

Treballs d’estassada a Can Bruguera per reforçar la prevenció d’incendis a Quart

Treballs d'estassada a Can Bruguera per reforçar la prevenció d'incendis a Quart

L’objectiu d’aquestes actuacions ha estat ampliar l’espai lliure de combustible al voltant de la zona agrícola dels camps, contribuint a la creació d’una àrea segura per als mitjans en cas d’emergència davant d’un possible incendi forestal.

Aquestes feines complementen les accions ja realitzades per l’ajuntament de Quart durant el passat hivern. En col·laboració amb els bombers, s’ha prioritzat l’execució de les tasques necessàries en àmbits clau, particularment a l’entorn de la Vall del Celrè.

Aquesta iniciativa conjunta busca millorar la protecció del territori i reduir els riscos d’incendi en aquesta important zona agrícola i forestal del massís de les Gavarres.  

Uneix-te al nostre butlletí