Saltar al contingut principal

Avís Legal

Aquest lloc web i el seu domini gavarres.cat corresponen al Consorci de les Gavarres (en endavant el Consorci), amb CIF P-6700016F, i domicili a Finques Camps i Armet, s/n, de Monells (CP 17121), telèfon 972643695 i a/e consorci@gavarres.cat.


La informació facilitada per mitjà d’aquest lloc web no substitueix la que figura a la seu electrònica del Consorci o en els canals i plataformes de seu electrònica adoptats pel Consorci, única que té plena validesa legal.

El Consorci no es fa responsable del contingut, exactitud i actualització de la informació que prové d’altres persones que figuri al lloc web o a la que es faci remissió per mitjà d’enllaços o altres sistemes.


El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies del Consorci. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé al Consorci o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa del Consorci.

Aquestes condicions regeixen per als continguts del lloc web protegits per drets d’autor i es resumeixen amb la llicència Reconeixement – No Comercial – Compartir Igual 4.0 ( CC BY-NC-SA 4.0 ) de Creative Commons.

L’escut oficial del Consorci i els altres dissenys i logotips que l’identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia del Consorci, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit del Consorci. El Consorci n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit del Consorci.


En l’exercici de les seves competències i funcions el Consorci tracta dades de caràcter personal. A aquest lloc web i a la seu electrònica del Consorci figuren formularis que permeten al Consorci obtenir dades. Els formularis informen de les finalitats de la recollida i dels aspectes més rellevants del tractament. En aquest enllaç figura informació sobre la Política de protecció de dades del Consorci.


El Consorci informa que aquest lloc web utilitza galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Vostè ha estat informat prèviament de la seva instal·lació. Trobarà més informació sobre la Política de Cookies en aquest enllaç


El Consorci no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control del Consorci. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

Uneix-te al nostre butlletí