Festival Art i Gavarres

La sequera centra la 6a edició del Festival Art & Gavarres amb 18 intervencions d’artistes nacionals i internacionals que es podran visitar del 9 de setembre al 9 de novembre a l’espai natural de les Gavarres.

Les Gavarres es tornaran a omplir d’art en la sisena edició del Festival Art & Gavarres, que relaciona naturalesa i expressió artística. Seguint amb l’objectiu de sensibilitzar els visitants sobre la conservació d’aquest espai natural protegit, en aquesta nova edició del Festival s’ha proposat als artistes que reflexionin sobre la sequera que ens afecta i sobre les dificultats que té l’espècie humana per fer un ús racional dels recursos naturals.

Un any més, el Festival rebrà artistes provinents d’altres centres d’art territorials, com el CDAN de Huesca, l’Espai Tònic, el Bòlit o La Volta.

Sobre Art & Gavarres El Festival Internacional d’Art i Paisatge a les Gavarres parteix de la idea que l’art pot ser una eina que ens ajudi a reflexionar i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. Es relaciona art i natura per donar a conèixer aquest espai natural protegit i reivindicar-lo. Els artistes participants creen durant una setmana obres in situ amb materials naturals.

Qualsevol persona interessada pot visitar aquesta mostra i descobrir aquestes intervencions artístiques efímeres, tot endinsant-se a les Gavarres.

El Festival Art & Gavarres està organitzat pel Consorci de les Gavarres, un ens adscrit a la Diputació de Girona, amb la col·laboració de Bòlit, Centre d’Art Contemporani, i els ajuntaments que en formen part, i amb el suport de l’OSIC (Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural) del Departament de Cultura. Més informació a www.artigavarres.cat

Informació adicional

Localitzacions: Girona, Celrà, Cassà de la Selva, Llagostera i Palamós