Saltar al contingut principal

Passegem amb la Iosca. L’ovella de les Gavarres. Unitat Didàctica (CI)

Les Unitats Didàctiques son un conjunt d’activitats i sortides per treballar les Gavarres en tres blocs. Aquests es poden repartir al llarg del curs escolar o concentrats un trimestre. Amb la UD “Passegem amb la Iosca. L’ovella de les Gavarres” volem que els alumnes treballin la relació de les persones amb les Gavarres, tan la passada – que l’ovella Iosca ens anirà presentant- com la present, amb una mirada crítica i constructiva. En el 1er bloc estudiarem els vegetals des de l’hort, els camps i al bosc, per descobrir que abans tot el que necessitaven ho tenien a prop. El 2on bloc parlarem dels animals, quins tenien als masos i perquè els tenien. El 3er bloc, acabarem parlant de les persones, des de la vessant de la producció, de què treballaven, l’excedent dels seus masos què en feien? Per últim, i per relligar els tres blocs proposem fer un lapbook.

Durada

Cada bloc està estructurat amb una activitat a l’aula + una sortida + una activitat de consolidació. Per tant, es pot fer concentrada en un mes o una setmana cada trimestre.

Preu

200 €/classe per sortida. 600 €/classe la UD sencera

Preu amb subvenció*

50 €/classe per sortida. 150 €/classe la UD sencera*

*Els centres del Gironès tindran també la subvenció del seu Consell Comarcal que és d’1€/alumne a restar dels 50 €/classe.

Reserves

Per més informació i reserves podeu trucar al 603.854.615 o bé enviar un correu a educacio@gavarres.cat

Uneix-te al nostre butlletí