Saltar al contingut principal
Vaques pastant

Ramadaria Ecològica ISCRA

A l’Alta Garrotxa en Josep i en Wolf treballen la ramaderia ecològica des de fa més de trenta anys amb diferents races ovines i bovines. Durant els últims quinze anys s’han centrat en la cria de la vaca de l’Albera. Aquesta és quasi l’única raça autòctona bovina catalana que està molt ben adaptada al territori i que per desgràcia es troba en gran perill d’extinció. Fan transhumància des de l’Alta Garrotxa fins a les Gavarres per a passar-hi la temporada d’hivern i primavera. D’aquesta manera aprofiten les pastures de dues zones climàtiques diferents. A més, mitjançant el pastoreig redueixen l’alt risc d’incendi d’aquests dos territoris esmentats.

En Josep i en Wolf es dediquen a la venta directe de la carn dels seus vedells. Oferint així, una carn exquisida i ecològica que posen a disposició dels seus clients en períodes concrets. A la zona de les Gavarres han creat un petit grup de consum. Si t’interessa o vols contactar amb ells pots trucar o enviar-los un correu. espinau.ecologic@gmail.com

Trobaràs el seu producte:

  • A través de la venda directa mitjançant el grup de consum que han creat a Les Gavarres

Contacte

☎ 685 97 34 15

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Servei d'Ocupació de Catalunya
Uneix-te al nostre butlletí