Saltar al contingut principal

Museu de la Confitura

El Museu de la Confitura es va inaugurar el 24 de juliol del 2004 a Torrent.

La seva fundadora, Georgina Regàs (1932-2022), cuinera, escriptora i figura clau en la recuperació i divulgació de la cuina tradicional catalana, va convertir el museu en un referent al món de les confitures, melmelades i gelees.

L’abril de 2017, Joan (1951-2023) i Maria Regás, pare i filla, van agafar les regnes del negoci. Ells, com la Georgina, es van endinsar en un món desconegut que els va enamorar.

Actualment Maria Regás dirigeix el museu. Amb la cap de producció Teresa Millàs i l’equip de sempre, donen continuïtat al Museu de la Confitura amb l’objectiu i la voluntat de crear les més exquisides i sorprenents confitures i melmelades que alimentin no només  el cos, sinó també l’ànima.

Els seus valors

  • Compromís de qualitat extra:  Elaboren confitures, melmelades i gelees de qualitat, sense conservants, colorants, ni cap altre producte químic; optant només per ingredients naturals, de primera qualitat i d’origen local.
  • Artesania en cada pas: Seleccionen i preparen la matèria primera de manera manual. Cuinem en petites quantitats, respectant els temps de cada confitura.
  • Sostenibilitat: Cerquen fruites i verdures de varietats antigues i poc conegudes, no només per la seva exquisidesa, sinó també per preservar la diversitat i el patrimoni vegetal.
  • Transparència: Comparteixen els secrets que amaguen els seus pots de confitura, a través de tallers formatius i la publicació de llibres.

Trobaràs el seu producte:

  • Al propi museu, a la seva botiga
  • A la seva botiga online
  • A diferents botigues gourmet arreu de Catalunya

Contacte

☎ 972 304744

Visita el seu web.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Servei d'Ocupació de Catalunya
Uneix-te al nostre butlletí