Saltar al contingut principal
Foto promocional amb els productes d'Emporarom

Emporarom

Emporarom és una reivindicació de l’essència de l’Empordà, productes amb gust i caràcter.
Les plantes que es cultiven es troben en diferents terrenys ubicats a l’Empordà, arran de mar i a prop d’ d’espais d’interès natural. El cultiu és de producció ecològica en petites extensions de terreny on es treballa de forma artesanal tot el procés de plantació, reg, collita i assecatge de la planta.

Neix de la unió de diferents productors empordanesos de plantes aromàtiques i medicinals, amb la intenció de recuperar el coneixement d’aquelles plantes del nostre entorn que tradicionalment han estat usades amb finalitats curatives, culinàries o aromàtiques, desenvolupant alhora productes que siguin atractius en la societat actual.

Les plantes que es cultiven es troben en diferents terrenys ubicats a l’Empordà, arran de mar i a prop d’espais naturals com ara l’Espai Natural Protegit de Les Gavarres. El cultiu és de producció ecològica en petites extensions de terreny on es treballa de forma artesanal tot el procés de plantació, reg, collita i assecatge de la planta.

Trobaràs el seu producte a:

Contacte

☎ 699 690 885

Visita el seu web.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.

Servei d'Ocupació de Catalunya
Uneix-te al nostre butlletí