Descobrim el Cel d'Hivern

Aquest hivern us tornem a convocar per a observar el cel d'hivern des dels Àngels. L'hora d'inici serà a les 18:00 i acabarà a les 21:00. El punt de trobada és el pàrquing del Santuari dels Àngels més proper a la carretera (veure mapa). L'activitat és gratuïta.

En Miquel Jover dirigirà l'activitat dedicada a observar un cel nocturn completament diferent del que es veu a l'estiu, degut al moviment de la Terra al voltant del Sol, que fa que en cada estació puguem veure una porció diferent de la nostra galàxia.

Combinant l’observació a ull nu amb la vista a través del telescopi, i degudament protegits contra la COVID, podrem veure astres tan interessants com la Gran Nebulosa d’Orió, la Galàxia d’Andròmeda i nombrosos cúmuls estel·lars formats per centenars d’estels. També tindrem l’ocasió de veure el planeta Urà, i us ensenyarem a reconèixer les principals constel·lacions del cel d’hivern

Informació adicional

Per garantir una activitat segura complirem les següents mesures:


Inscripció obligatòria en el formulari web. Aforament limitat.
Demanem que aquelles persones amb simptomatologia compatible amb el COVID-19 o que hagin estat en contacte amb un positiu o possible positiu, s'abstinguin de realitzar l'activitat.
Caldrà portar mascareta i gel hidroalcohòlic.