XVIè Aplec de Sant Cebrià dels Alls

9.00h-10.30h Pujada a peu a Sant Cebrià des de la carretera de la Ganga Km 6,5 de la Ctra. de la Ganga (Gi-660), al trencant del Forn del Vidre (ubicació aquí). Si voleu accedir en cotxe ho podeu fer directament a aquesta ubicació i, ATENCIÓ! No recomanem l'accés pel coll de la Ganga, ja que la carretera no es troba en bon estat.

10.00h-11.00h Benvinguda i esmorzar popular (gratuït pels caminants i 7€ per la resta. Compra de tickets in situ).

11.00h-13.30h Taller de caixes niu; Gimcana historiogàfica de les Gavarres; Naad ioga i ioga integral a dins l'ermita de Sant Cebrià dels Alls. Passejada etnobotànica sobre les plantes comestibles de temporada (activitats gratuïtes, indicar en quina es vol participar als comentaris de la inscripció).

13.30h-17.00h Arrossada de verdures (compra de tiquets al mateix espai. Preu: a determinar els propers dies.)

15.00h-17.00h Concert acústic del cantautor gavarrenc Miquel Abras.

15.00h-17.00h Jocs tradicionals fets amb materials de les Gavarres.

Informació adicional

L'accés amb vehicle caldrà realitzar-lo des de Romanyà de la Selva per la carretera asfaltada que puja al Puig d'Arques. Després de la Creu d'en Sabater hem habilitat diferents espais de pàrquing i l'accés a San Cebrià dels Alls es realitzarà a peu.

Per la gent que pugi a peu l'esmorzar serà gratuït.

Per complir amb la normativa COVID els participants de l'aplec caldrà que respectin la distància d'1,5 m o portar mascareta. Així mateix demanem a tothom que mostri algun símptoma compatible amb la COVID-19 o que hagi estat en contacte amb un positiu o possible positiu que s'abstingui de participar.