Flora silvestre a Romanyà (Santa Cristina d'Aro) PLACES EXHAURIDES

En el marc del Dia Mundia de la Natura des del Consorci de les Gavarres us proposem una activitat a Romanyà de la Selva per conèixer la flora i la fauna d'aquest lloc tan interessant i emblemàtic del massís. El recorregut el farem a peu guiats per Mònica Lòpez, naturalista del Grup de Natura Sterna, el qual ens explicarà durant unes tres hores les característiques de la fauna i flora que ens anirem trobant així com els seus usos i algunes de les curiositats que amaguen.

El punt d'inici és a l'entrada del poble a les 10.00h

Informació adicional

La inscripció prèvia és obligatòria. Les places son limitades. L'activitat durarà de dues a tres hores i és gratuïta. Cal venir amb roba còmode, calçat esportiu, aigua i un petit refrigeri. És preferible no venir amb gossos.

Per complir amb les mesures COVID demanem a tothom que accedeixi amb grups de convivència i amb mascareta. Un cop comencem l'activitat caldrà manternir distància amb els altres participants de l'activitat. Així mateix us demanem que si mostreu algun símptoma compatible amb la COVID o heu estat en contacte amb un positiu o possible positiu us abstingueu de venir.