XVIIIè Aplec de Sant Cebrià dels Alls

Un setembre més us convoquem a celebrar l'aplec de Sant Cebrià dels Alls una antiga parròquia al cor de les Gavarres. El programa d'activitats d'aquest any és el següent:

- A les 9:00h començarà la pujada a peu des de la carretera de La Ganga (Gi-660), al trencant del Forn del vidre (km. 6,5).

- De 10:30h a 11.00h esmorzar popular.

- A les 11:30h començarà una gimcana gavarrenca amb diferents proves per avaluar el grau de coneixement de les Gavarres i les habilitats de grans i petits. A càrrec de Sitra.

-13:30h Arrossada de verdures amb producte ecològic i de proximitat. El preu per adult són 15 € i pels menors de 8 anys 10 €.

- A la 15:30h concert de cloenda amb Grana i Moscatell.

 

Informació adicional

-  L'accés amb vehicle caldrà realitzar-lo des de Romanyà de la Selva per la carretera asfaltada que puja al Puig d'Arques. Després de la Creu d'en Sabater hem habilitat diferents espais de pàrquing. L'accés  final a Sant Cebrià dels Alls es realitzarà a peu.

- No disposarem de mitjans de pagament electrònics, si teniu previst quedar-vos a dinar, comprar alguna beguda o material del Consorci de les Gavarres, els pagaments hauran de fer-se en efectiu