Saltar al contingut principal

El paisatge de les Gavarres. Unitat didàctica (CS)

Les Unitats Didàctiques són un conjunt d’activitats i sortides per treballar les Gavarres en tres blocs. Aquests es poden repartir al llarg del curs escolar o concentrats un trimestre. Reflexionarem sobre el paisatge de les Gavarres que tenim a dia d’avui i perquè el tenim. Per això els blocs d’aquesta unitat són: passat, present i futur. En el primer bloc estudiarem, a través de les masies, quins materials de les Gavarres s’aprofitaven antigament i per tant quin paisatge donaven. En el present parlarem del bosc mediterrani i en concret quin bosc tenim a les Gavarres. En el bloc del futur projectarem quines Gavarres volem i quins reptes tenim per aconseguir-ho. També plantegem una acció final per fer amb els alumnes per relligar el temari treballat en els tres blocs: fer una exposició oral o article sobre el que han après.

Durada

La Unitat Didàctica està estructurada en tres blocs. Cada bloc està estructurat amb una activitat a l’aula + una sortida + una activitat de consolidació. Per tant, es pot fer concentrada en un mes o una setmana cada trimestre.

Preu

200 €/classe per sortida. 600 €/classe la UD sencera

Preu amb subvenció*

50 €/classe per sortida. 150 €/classe la UD sencera*

*Els centres del Gironès tindran també la subvenció del seu Consell Comarcal que és d’1€/alumne a restar dels 50 €/classe.

Reserves

Per més informació i reserves podeu trucar al 603.854.615 o bé enviar un correu a educacio@gavarres.cat

Uneix-te al nostre butlletí