Saltar al contingut principal

El blau de les Gavarres. Unitat Didàctica (CM)

Les Unitats Didàctiques són un conjunt d’activitats i sortides per treballar les Gavarres en tres blocs. Aquests es poden repartir al llarg del curs escolar o concentrats un trimestre. Els alumnes treballaran el cicle de l’aigua, cada bloc està dedicat a un estat: gasos, sòlid i líquid, emmarcat a les Gavarres i a la realitat de les seves conques. Aquestes representen un hàbitat ric en biodiversitat, el qual els alumnes estudiaran, valoraran i dimensionaran dins la casuística actual de canvi climàtic. El bloc de l’estat gasos es descobrirà com afecta el vapor d’aigua a les meteorologia del Massís de les Gavarres, el segon presentarem el gel a través dels pous de glaç presents a les Gavarres, el tercer bloc incidirem en la fauna i la flora associada als cursos d’aigua de les Gavarres.

Durada

La Unitat Didàctica està estructurada en tres blocs. Cada bloc està estructurat amb una activitat a l’aula + una sortida + una activitat de consolidació. Per tant, es pot fer concentrada en un mes o una setmana cada trimestre.

Preu

200 €/classe per sortida. 600 €/classe la UD sencera

Preu amb subvenció*

50 €/classe per sortida. 150 €/classe la UD sencera*

*Els centres del Gironès tindran també la subvenció del seu Consell Comarcal que és d’1€/alumne a restar dels 50 €/classe.

Reserves

Per més informació i reserves podeu trucar al 603.854.615 o bé enviar un correu a educacio@gavarres.cat

Uneix-te al nostre butlletí