Saltar al contingut principal

Premi Cirera d’Arboç

L’objectiu del Premi és valorar una trajectòria vital d’accions directes i palpables, dutes a terme en l’àmbit de les Gavarres. Reconeixent les contribucions a la conservació, la millora o la descoberta dels valors naturals i culturals del massís.

Es lliurarà un trofeu i un diploma acreditatiu a la millor tasca feta a favor del massís de les Gavarres.

Poden optar-hi les persones físiques, col·lectius o entitats sense ànim de lucre. Les candidatures podran ser presentades per persones físiques, entitats i administracions.

Pel que fa a la documentació, s’ha de presentar: 

  1. Nom complet i contacte de qui presenta la candidatura.
  2. Dades completes del candidat amb una memòria on es recullin els mèrits que donen suport a la candidatura.
  3. Un arxiu fotogràfic.

La presentació es farà en digital mitjançant els serveis de l’e-Tram d’instància genèrica (aquí us adjuntem l’enllaç). Si no es disposen dels mitjans necessaris es podrà fer en paper (tot adjuntant una còpia en digital) a les oficines del Consorci o a Correus, consulteu els detalls a les bases.

TERMINIS DE PRESENTACIÓ

Els projectes de recerca i les candidatures es poden presentar fins al 15 de setembre del 2023.

JURAT I VEREDICTE

El jurat tindrà com a president un representant del Consorci de les Gavarres i estarà format per un representant de la Generalitat de Catalunya, un de la Diputació de Girona, un del Consell Comarcal del Baix Empordà, un del Consell Comarcal del Gironès, un d’una entitat membre del Consell de Cooperació i d’un a tres experts nomenats pel Consorci de les Gavarres.

El nom dels membres del jurat es donarà a conèixer en l’acte d’entrega dels “Premis Les Gavarres”; el dia es donarà a conèixer amb antelació.

El jurat podrà declarar deserts els “Premis Les Gavarres”. 

El veredicte del jurat, que serà inapel·lable, es comunicarà directament al guardonat amb el “Joan Xirgo” i al presentador de la candidatura del “Cirera d’Arboç”.

Uneix-te al nostre butlletí