Saltar al contingut principal

Calendari d’activitats esportives pel tercer trimestre del 2024

cursa gavarres 3 trimestre 2024

La Comissió Executiva del Consorci de les Gavarres ha aprovat el calendari d’activitats esportives pel tercer trimestre del 2024. 

Aquestes activitats han estat comunicades al Consorci de les Gavarres mitjançant el  formulari normalitzat en el marc del Protocol d’aprovació dels calendaris d’activitats esportives en l’ENP Les Gavarres.

De les 4 activitats comunicades, 2 són marxes populars, no competitives, i 2 són curses competitives. 

Val a dir que aquesta aprovació no eximeix els organitzadors d’obtenir les autoritzacions necessàries per part de la Secció de Biodiversitat dels Serveis Territorials de la Generalitat de Catalunya, en el cas d’activitats ciclistes, dels propietaris dels camins privats per on circuli la prova i dels ajuntaments titulars dels camins públics per on circuli la prova.

L’objectiu del protocol és vetllar per la conservació dels valors ecològics i paisatgístics de les Gavarres, evitant el seu deteriorament per la celebració d’activitats esportives, i impulsar l’actuació coordinada de les administracions públiques en l’àmbit del massís, així com vetllar per la convivència amb els diversos agents del territori.

Podeu consultar el calendari des d’aquí. 

Uneix-te al nostre butlletí