Saltar al contingut principal

Oberta la convocatòria dels Premis Les Gavarres 2024

premis les gavarres 2024

Un any més, el Consorci de les Gavarres convoca una nova edició dels Premis Les Gavarres amb la voluntat de donar suport a la investigació́ i la recerca al massís i dinamitzar la participació́ activa de la ciutadania en la conservació i difusió dels seus valors.

La principal novetat d’enguany és la recuperació del guardó Assumpta Fabré Dachs, el qual pren el nom de la que fou gerent del Consorci de les Gavarres del 2000 al 2007. Aquest s’adreça als alumnes de Batxillerat on hi poden presentar els seus treballs de recerca dedicats a estudiar algun aspecte del massís. Els treballs que hagin participat de la Borsa de persones expertes en les Gavarres que ofereix el Consorci per acompanyar el treball, seran automàticament inclosos com a candidats. 

Així doncs els Premis Les Gavarres 2024 consten de:

– “Premi Joan Xirgo”, dotat en 5.000 € i un diploma acreditatiu.

– “Premi Cirera d’Arboç”, dotat en un trofeu i un diploma acreditatiu.

– “Premi Assumpta Fabré Dachs”, dotat en 1.000 € (500 € per l’alumne i 500 € per el centre docent) i un diploma acreditatiu

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 16 de setembre

Les sol·licituds per optar als guardons s’han de presentar de manera telemàtica a través de la instància genèrica disponible a l’apartat de serveis e-TRAM del web del Consorci de les Gavarres. Excepcionalment, es podrà presentar de manera presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar amb la documentació que estableixen les bases. 

Bases dels Premis Les Gavarres 2024

Publicació al BOP

Uneix-te al nostre butlletí