Saltar al contingut principal

El Consorci de les Gavarres incorpora un agent d’ocupació i desenvolupament local mitjançant una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC)

aodl consorci gavarres

El mes de desembre passat, el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat de Catalunya va atorgar una subvenció de 36.000 euros al Consorci de les Gavarres per a la contractació d’un agent d’ocupació i desenvolupament local amb la finalitat de dur a terme les accions detallades al pla de treball de desenvolupament local de l’entitat. 

La nova plaça es va proposar a la persona que va quedar en primera posició a la borsa de treball creada l’any 2022, la qual es va incorporar al Consorci a finals de desembre. 

El programa d’agents d’ocupació i desenvolupament local (AODL) engegat pel SOC té per objectiu crear i diversificar l’activitat econòmica al territori i generar-hi llocs de treball mitjançant la contractació de personal tècnic, persones amb titulació superior o de grau mitjà que treballen a temps complet en el marc dels plans d’acció de desenvolupament local impulsats a les institucions locals o bé a les que en depenen.

En aquest sentit, el Consorci de les Gavarres, durant l’any 2023, va elaborar un pla de desenvolupament local del massís per tal d’avaluar l’estat del desenvolupament econòmic del territori, fixar-ne objectius estratègics i definir-ne línies de treball. El pla esmentat es va elaborar en concertació amb els agents i va comptar amb un procés participatiu per integrar la visió del teixit empresarial i la població local. El document és consultable i es pot trobar a l’enllaç següent: https://www.gavarres.cat/­actuacions/­desenvolupament-territorial/.

Ara, gràcies a la subvenció, l’ens incorpora una nova tècnica que treballarà per compatibilitzar l’activitat econòmica i la conservació de l’Espai Natural Protegit de les Gavarres. 

Uneix-te al nostre butlletí