Saltar al contingut principal

El Consorci de les Gavarres estrena nova web

El Consorci de les Gavarres presenta una nova web, un espai més intuïtiu i actualitzat on la ciutadania podrà consultar les últimes notícies, l’agenda, les actuacions i els recursos que ofereix el consorci.

Amb una presentació més accessible i informativa, es podrà accedir als serveis educatius, a la seu electrònica, a tota mena de propostes per visitar les Gavarres, als projectes de conservació i divulgació del patrimoni natural i cultural d’aquest espai natural, a una galeria de fotografies, etc.

Igualment, podreu trobar l’agenda amb activitats programades tant des del consorci com des dels municipis i entitats de l’entorn relacionades amb l’espai natural.

El Consorci de les Gavarres també està present a les xarxes socials, seguiu-nos a instagram, facebook, X (twitter), vimeo i youtube.

El Consorci de les Gavarres està format per els 20 ajuntaments amb terme municipal dins de l’Espai natural protegit, els consells comarcals del Baix Empordà i del Gironès, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, el Consorci Forestal de Catalunya i l’Associació de gestors forestals de les Gavarres.

Uneix-te al nostre butlletí