Saltar al contingut principal

Convocats els Premis Les Gavarres 2023

Convocats els Premis Les Gavarres 2023

Un any més des del Consorci hem convocat els Premis Les Gavarres per tal de donar suport a la recerca del massís i ressaltar la tasca desinteressada de la gent que defensa, divulga i manté els valors de les Gavarres.

Des d’ara i fins el 15 de setembre ens podeu fer arribar propostes de recerca al guardó Joan Xirgoo candidatures al guardó Cirera d’Arboç, Trobareu l’anunci de la convocatòria als següents enllaços: e-tauler i a la seu electrònica.

Les sol·licituds per optar als guardons s’han de presentar de manera telemàtica a través de la instància genèrica disponible a l’apartat de serveis e-TRAM del web del Consorci de les Gavarres. Excepcionalment, es podrà presentar de manera presencial a les oficines del Consorci. En ambdós casos, les sol·licituds s’han d’acompanyar amb la documentació que estableixen les bases. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 15 de setembre.

Consulteu les bases!

Bases dels Premis Les Gavarres 2023

Uneix-te al nostre butlletí