Objectiu Gavarres

És una exposició que compta amb imatges de l'Oriol Alamany, reconegut fotògraf freelance que ha viatjat per diversos indrets de tota la geografia planetària, captant amb la seva càmera tant el món natural com el patrimoni cultural. Les fotografies s'organitzen en sis blocs temàtics que reflecteixen els valors naturals, culturals i paisatgístics del massís. L'objectiu és promoure els valors de l'espai i donar a conèixer la seva singularitat, així com la gestió que duu a terme el Consorci de les Gavarres.

La documentació i selecció dels textos ha anat a càrrec de la Càtedra Mª Anglada de la Universitat de Girona. L'equip d'aquesta càtedra, sota la direcció de Mariàngela Vilallonga, ha dut a terme diversos treballs i col·laboracions per divulgar textos de la narrativa catalana del segle XX.

L'exposició consta dels següents components:

- 44 imatges de gran format muntades sobre suport rígid, laminamarc de 1 cm de gruix. Les dimensions de les imatges son 75 cm d'alt per 50 cm de llarg i a la inversa si son en format vertical. E sistema de muntatge haurà de ser amb ganxos encaixats en els forats de cada plafó.

- cada imatge va acompanyada del corresponent peu de foto autoadhesiu, amb suport de cartró-pluma de 16 cm de llarg per 5 cm d'alt.

- 1 plafó introductori per a cada bloc temàtic amb textos literaris, autoadhesiu i muntat sobre cartró-pluma; i un plafó introductori de l'exposició, muntat amb el mateix sistema.

- 1 plotter descriptiu de l'exposició, de 200 cm alt per 85 cm ample, muntat, sobre estructura roll-up.

 

La cessió de l'exposició es gratuïta però cal assumir-ne el transport i muntatge. Per fer-ho posseu-vos en contacte amb el Consorci de les Gavarres.