A veimar!

El Consorci de les Gavarres i els cellers gavarrencs et proposen dues activitats pel mes de setembre, una època ben especial al món viticultor: 

Diumenge 12 de setembre a Calonge

El celler Clos d’Agon t’ofereix viure la verema de primera mà i d’una forma especial. Trepitjaràs raïm, visitaràs l’entorn del mas Gil i gaudiràs d’un esmorzar amb productes KM0 maridat amb vins d’un dels cellers més reconeguts del territori.

Diumenge 12 de setembre de 10h a 13h

Preus:

  • Adults: 18€
  • Joves de 7 a 17 anys: 10€
  • Gratuït per a infants fins a 6 anys

Reserva la teva plaça a www.closdagon.com

Més informació:  visitas@closdagon - 619 927 102

*La visita a la finca pot veure’s modificada en funció del la meteorologia i els treballs al celler. Es recomana venir amb roba i calçat còmode. Els menors d’edat han d’estar supervisats per un adult.

 

Dissabte 25 de setembre a Palamós:

Vine a viure la verema de la mà del celler Brugarol! Al llarg d’un matí, podràs collir el raïm de la vinya, en faràs el trepig i tindràs l’oportunitat de beure’n el most! Aprofita l’ocasió i visita el celler, amagat sota les vinyes. A l’interior, hi trobaràs un laberint de passadissos i espais íntims on s’hi fan vins de gran qualitat. 

Dissabte 25 de setembre de 10h a 13:30h

Preus:

  • Adults: 22€
  • Joves de 7 a 17 anys: 18€
  • Gratuït per a infants fins a 6 anys

Reserva de places i més informació: eventos@brugarol.com - 972 316 203

*Tens ganes de més? Brugarol ofereix la possibilitat de quedar-se a dinar. Si t'interessa contacta amb eventos@brugarol.com.