El Consorci de les Gavarres participa en la Fira del Tap de Cassà de la Selva

El pròxim 28 i 29 de maig torna la Fira del Tap i el Suro de Cassà de la Selva. Un cop més, el Consorci de les Gavarres hi serà present per donar suport i mostrar el seu compromís amb les empreses i productors del sector del suro del municipi. Comptarà amb un estand divulgatiu per impulsar el coneixement del món surer entre la ciutadania i presentar les noves activitats educatives i turístiques de l’ens dels pròxims mesos.

Es tracta de la cinquena edició d’aquesta fira que s’ha anat consolidant amb els anys com a esdeveniment clau pel sector surer, en tots els seus vessants.

Enguany es duran a terme les activitats habituals com tastos de vins i caves, tallers amb suro, espectacles infantils, venda de productes elaborats amb suro, entre altres. Aquest any, la Fira del Tap i el Suro es vincula al projecte Taps de Finca que lidera la DO Empordà i l’Institut Català del Suro, també es recuperen i s’amplien les visites a les fàbriques surotaperes de Cassa de la Selva i tornen els actes més concorreguts de la fira com el sopar que recrea les xefles que feien els antics tapers als hostals de les Gavarres acompanyats de cançó de taverna.

Aquí podeu consultar tota la programació.