Aplec de Sant Cebrià dels Alls

Aplec de Sant Cebrià dels Alls

El pròxim diumenge 19 de setembre tindrà lloc el 26è Aplec de Sant Cebrià dels Alls. La jornada s’iniciarà a les 9 h, amb la pujada a peu a Sant Cebrià des de la carretera de la Ganga, al trencant del Forn de Vidre. A les 10 h es farà la benvinguda i l’esmorzar popular, gratuït per aquells que hagin pujat a peu. A les 11 i a les 12.30 h es portaran a terme diverses activitats: taller de caixes niu, gimcana historiogràfica de les Gavarres, sessions de ioga i passejades etnobotàniques

Per dinar, a partir de les 13.30 h, es farà una arrossada de verdures. I a partir de les 15 h, amenitzarem la sobretaula amb un concert acústic del cantautor gavarrenc Miquel Abras i amb jocs tradicionals fets amb materials del massís. La jornada es clourà al voltant de les 18 h. 

Per aquells que hi vulguin accedir en cotxe, ho poden fer directament a aquesta ubicació  i seguint, des del punt d’inici de cada un, aquest itinerari. No recomanem l'accés pel coll de la Ganga, ja que la carretera es troba en mal estat.

Per a l’esmorzar, el dinar i les activitats guiades educatives i culturals caldrà inscripció prèvia. El pagament del dinar s’haurà d’efectuar el mateix dia de l’Aplec. La jornada estarà subjecta a les mesures per a la contenció de la COVID-19. Podeu fer la inscripció a santcebria.gavarres.cat . Més informació i programació aquí.