De l’arbre al tap, del tap a taula

Bona acceptació dels primers caps de setmana De l’arbre al tap, del tap a taula

Més d’una cinquantena de persones han participat en els dos primers caps de setmana de la tercera edició de l’experiència surera «De l’arbre al tap, del tap a taula», que se celebra a les localitats de Palafrugell i Cassà de la Selva els dissabtes i els diumenges fins al 18 de juliol, de 9.30 a 13.30 h.

Els assistents poden gaudir d’una demostració de la pela del suro en directe, d’una visita cultural d’espais històric de rellevància dins la tradició surotapera del territori i d’un esmorzar i degustació de vins de la DO Empordà

L’activitat té un preu de 15 € per als adults i de 8 € per als joves de 7 a 16 anys i és gratuïta per a infants fins als 6 anys. Cal fer inscripció prèvia: per a les activitats a Cassà de la Selva, al correu amarin@gavarres.cat o als telèfons 638 557 836 i 972 643 695; per a les activitats a Palafrugell, al correu info@museudelsuro.cat o al telèfon 972 30 78 25.

«De l’arbre al tap, del tap a taula» està organitzat pel Consorci de les Gavarres i pel Museu del Suro de Catalunya amb la col·laboració de l'Ajuntament de Palafrugell, l'Ajuntament de Cassà de la Selva, la DO Empordà i l'Institut Català del Suro.

Més informació.