Nova imatge corporativa Consorci

El Consorci de les Gavarres estrena nova imatge corporativa

Coincidint amb la presentació del nou Pla Estratègic per als anys 2021-2025, el Consorci de les Gavarres va estrenar una nova imatge gràfica de l’Espai Natural Protegit de les Gavarres i nou logotip de l'entitat.  

Amb la nova imatge corporativa es pretén diferenciar, millorar i unificar les diferents senyalitzacions i indicacions de l’espai natural protegit del massís de les Gavarres. A més, la nova imatge gràfica està basada en la normativa de la Generalitat de Catalunya que s'utilitza per als parcs naturals i ve acompanyada d’un manual d’estil específic per a la seva correcta aplicació, en els espais naturals protegits com el de les Gavarres. 

Així mateix, també es va donar a conèixer el nou logotip del Consorci de les Gavarres, que s’integra a la imatge del grup institucional de la Diputació de Girona. Avui mateix, l’entitat ja l’ha començat a implementar-la als perfils de les xarxes socials.

Pots descarregar la imatge gràfica de l'Espai Natural Protegit de les Gavarres i trobar el logotip i el Manual d'Imatge en el següent enllaç.