De l'arbre al tap, del tap a taula (26/06) Cassà

Apunta’t a les matinals sureres que hem preparat pels caps de setmana de juny i juliol a les Gavarres, l’única època de l’any en que es pot pelar un suro. Et proposem un viatge, del bosc a la taula, on descobriràs l’apassionant món del suro: des que els peladors pelen l’escorça de l’alzina surera fins al tap, un element clau en els millors vins del món.

Viuràs una experiència única: la pela del suro en directe a l’espai natural protegit de les Gavarres. La saviesa i l’experiència d’aquests professionals del món forestal és una part important del nostre patrimoni cultural.

A més, t’oferim un esmorzar amb productes de proximitat, una visita cultural i una degustació de vins de la DO Empordà.

Trobaràs tota la informació al díptic adjunt al final de la pàgina.

Informació adicional

Per inscriure't a l'activitat de Cassà de la Selva pots fer-ho escrivint a: amarin@gavarres.cat. 

Si tens dubtes o consultes pots contactar-nos a:
• amarin@gavarres.cat
• 972 643 695 (de dilluns a divendres de 9.00 a 15.00h)

Per a l'activitat a Palafrugell s'ha de contactar amb:
• info@museudelsuro.cat
• 972 307 825