ANUL·LAT!! Vermut de lletres: Presentació del llibre Nit i llum de Lluna

Nit i llum de Lluna és un dels textos menys coneguts de Thoreau, però també n’és un dels més significatius per com concep l’oposició entre la natura i la societat, a més dels nombrosos temes que, com de costum, planteja de manera tangencial. És interessant tant la relació entre allò natural i allò civil com la reflexió que dedica a la confusió entre el nou i el vell, el que es construeix i el que es destrueix que, com explica en el text, a la nit, sota la llum lunar, es confon. Amb ill·lustracions de Delphine Labedan.

El llibre vindrà de la mà de la nova editorial Reremús, i Robert Fàbregas ens explicarà el projecte de l’editorial i ens parlarà de Thoreau. S’ha proposat publicar el que els agrada i fa feliços. Tant autors catalans com estrangers, locals com universals. Sobretot busquen textos antics de pensadors vigents per tal de recuperar les seves paraules i posar les al servei de les persones. L’assaig, el pensament i la crítica esdevenen els eixos bàsics de les seves publicacions, però també ho serà la narrativa, la poesia i el teatre.

Informació adicional

L’acte es farà davant l’obra Walden-Gavarres que forma part del Festival Art-Gavarres 2019, realitzat per Jofre Sebastian i Lluís-Amat Sanromà.