Premis Les Gavarres 2021

El divendres 26 de novembre a les 18h de la tarda, tindrà lloc al pavelló de Mont-ras la gala d'entrega dels Premis Les Gavarres 2021. Aquests estan formats pel guardó Joan Xirgo, el qual premia amb 5.000 € una proposta de recerca sobre qualsevol temàtica que tingui com a centre d'estudi les Gavarres; i el guardó Cirera d'Arboç dedicat a premiar una persona o un col·lectiu vinculat a la defensa, difusió i conservació dels valors del massís.

A més a més, presentarem el llibre "Aprendre de l'arquitectura anònima. Les Gavarres" a càrrec d'Olga Muñoz de GRETA i Oriol Granyer, del mateix Consorci. Aquest llibre recull les observacions i conclusions d'un treball de camp iniciat al 2018 consistent en la visita de masos de les Gavarres seleccionats pel seu bon estat de conservació. Així com també, els autors de la proposta de recerca guardonada l'any passat ens exposaran els seus resultats; ells son l'Eudald Pujol i l'Oriol Baena la seva recerca es titula "Estudi de la distribució, l'hàbitat i de l'estatus de conservació del lludrió llistat (Chalcides straitus) i altres rèptils rars a les Gavarres"

Com a cloenda de l'acte projectarem el vídeo resum de la 4arta edició del Festival Art i Gavarres de l'empresa 24 imatges per segon (24ixs).

Informació adicional

Seguint la normatica COVID us demanem que assistiu al resinte amb mascareta. També us demanem que si teniu algun símptoma compatible amb el COVID-19 o heu estat en contacte amb un positiu o possible positiu us abstingueu de venir.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració