Què ens expliquen els ocells?

Els ocells amb els seus cants acompanyen les nostres passejades a les Gavarres però quins son, què fan i què mengen ens ho explicarà un anellador d'aus. Aquests professionals son els que els estudien, els mesuren, els posen una anella i en treuren conclusions. També ens explicarà doncs, quina informació li dona l'ocell. L'activitat la farem el diumenge 9 de maig en motiu de que el dilluns 10 és el Dia Mundial de les Aus Migratòries.

L'activitat comptarà amb totes les mesures anti COVID que es marquin des del PROCICAT, per això mateix us demanem que si teniu algun símptome compatible amb la COVID, ho heu estat en contacte amb un positiu o algú pendent de resultat us abstingueu de venir a l'activitat. 

.

Per tal de garantir una activitat segura demanem a totes aquelles persones que mostrin símptomes relacionats amb el COVID-19 o que hagin estat en contacte amb un positiu o possible positiu que s'abstinguin de venir. Caldrà portar mascareta i gel hidroalcohòlic; i, farem dos grups de 10 persones cada un. La inscripció cal fer-la al 972.64.36.95 us demanarem les vostres dades per tal de controlar qui assisteix.

Informació adicional

Punt de trobada: Plaça de Monells

Horari: farem dos grups un de 9:00 a 10:30 i l'altre de 10:30 a 12:00