Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Treballs de prevenció d'incendis al Puig d'Arques

Treballs de prevenció d'incendis al Puig d'Arques

La zona de treball comprèn 46,95 hectàrees -uns 2,5 quilòmetres de llarg per 150 metres d'ample- del total de 28.672 hectàrees del Massís incloses com a Espai d'Interès Natural (EIN).

Aquesta acció preventiva s'efectua amb el finançament de l'Obra Social de la Caixa i de la Diputació de Girona i es pretén que serveixi per facilitar les tasques d'extinció.

El 2 d'agost del 1947 un incendi va calcinar aquest indret i va cremar des de Romanyà de la Selva fins a la Bisbal afectant més de 4.000 hectàrees de terreny.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek