Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

"Un brindis per la Terra"

El projecte "Un brindis por la Tierra" és una inciativa de desenvolupament rural promoguda per WWF. Es tracta d'unir la producció de vi ecològic amb els taps elaborats amb suro certificat FSC. Ja hi ha més d'una vintena de cellers que utilitzen suro FSC.

Després de quatre anys de treball amb viticultors, surers i cellers, WWF ha celebrat a Barcelona amb la col·laboració del Mercat de Santa Caterina, un tast de vins ecològics tapats amb suro FSC com a colofó del projecte.

El projecte ja ha animat vuit comunitats autònomes: Andalusia, Catalunya, Castella la Manxa, Castella i Lleó, Comunitat Valenciana, Extremadura i les Illes Canàries. En el cas de Catalunya cal destacar la iniciativa pionera a les Gavarres de la mà de WWF i el Consorci de les Gavarres.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek