Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Sortides de primavera i tardor als Espais naturals protegits de l'Empordà, 2015.

Ja ha sortit la programació de Sortides de primavera i tardor als Espais naturals protegits de l'Empordà, 2015.

A les Gavarres s'hi han programat tres activitats:

- el 26 d'abril: Coneixem l'entorn de Romanyà de la Selva.

Sortida que recorrerà l'itinerari senyalitzat per l'ajuntament "Els gegants del bosc" on es descobriran els principals centres d'interès natural i cultural d'aquest llogarret de les Gavarres.

- el 17 de maig: Passejant coneixem el bosc mediterrani. 

 Sortida a la Vall de Bell.lloc, a Palamós, on es podrà veure, a més de racons ben conservats, els efectes de l'incendi forestal que afectà aquesta vall i com lentament es recupera.

- el 11 d'octubre: Iniciació a la fotografia de natura. 

Sortida pels voltants de Cruïlles per iniciar-nos en el món de la fotografia de natura, a càrrec de Miquel Jover. Per tal de poder realitzar l'activitat és necessari que porteu la vostre càmera amb els accessoris que tingueu.

 

 

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek