Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Eines - Risc d'incendis

Risc d'incendis

El massís de les Gavarres, amb una gran extensió de massa forestal continua correspon a un perímetre de protecció prioritària per a la planificació de la prevenció d’incendis.

En situació de risc potencial extrem d’incendi forestal, la Generalitat de Catalunya a través de la seva Direcció general de Medi natural, preveu l’activació del Pla ALFA de nivell 3.

D’acord amb el Decret 64/1995, pel qual s’estableixen mesures de prevenció d’incendis forestals, l'activació del nivell 3 comporta la restricció de l’accés motoritzat al medi natural exceptuant l’accés de vehicles de serveis i veïns.

Per a consultar el risc d’incendi al massís de les Gavarres i el grau d’activació del Pla alfa, podeu fer-ho als respectius enllaços. Aquests s'actualitzen cada dia a les 9:30.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek