Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Moren en Pere Colomer, el carboner de Juià, i en Josep Subirana, de Can Corredor de Pals, descendent d'una de les famílies que havien habitat a Sant Cebrià dels Alls.

En Pere Colomer, amb una saca per barret per protegir-se quan traginaven la llenya fins a la carbonera.

Aquest mes d’abril ens han deixat dues persones que d’una manera o altra formaven part ja del paisatge humà de les Gavarres.

El 4 d’abril moria en Josep Subirana Subirana, de can Corredor de Pals, descendent dels Subirana de Can Sabater de Sant Cebrià dels Alls. En Josep participava cada any amb la seva família a l’aplec de Sant Cebrià i el recordarem sempre explicant-nos com paraven lloelles per caçar esquirols senzillament amb un parell de lloses i un parell de branquetes.

El 19 de març moria també en Pere Colomer, veí de Juià. En Pere havia treballat de bosquetà molts anys, sobretot a la Vall del Llèmena. En Pere va ser la peça clau per fer realitat la Festa de la Carbonera de Juià.  Col·laborador entusiasta com a informant sempre que li ho vam demanar va participar activament en el taller de formes de traginar llenyes a l’aplec de Sant Cebrià del 2013 .

Descansin en pau.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek