Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

El Club alpí Palamós entrega els premis del concurs fotogràfic en el marc del seu 25è aniversari

Fotografia de grup dels premiats.

El Consorci de les Gavarres col·labora amb els actes del 25è aniversari d’aquest club molt arrelat al massís de les Gavarres i que va rebre el XIIIè premi cirera d’arboç l’any 2009.

El passat dissabte 9 de maig va esdevenir a la Biblioteca "Lluís Barceló i Bou" de Palamós l’acte de lliurament dels premis del concurs fotogràfic del 25è aniversari del Club Alpí Palamós.

L’Acte va comptar amb el suport del Consorci de les Gavarres, l’Agrupació fotogràfica “Cine Club Bahia” de Palamós i el fotògraf Enric Xicars.

Es varen presentar un total de 136 obres de 34 autors diferents en les dues modalitats: "Paisatges i activitats de muntanya" i "Gavarres".

El jurat qualificador format per Joaquim Bigas (fotògraf i President de l'AFIC Guíxols), Enric Xicars (fotògraf professional) i Oriol Granyer (Tècnic del Consorci de les Gavarres), va decidir atorgar els 12 guardons de la manera següent:

1.- En la categoria oberta a tothom han estat guardonats amb 3 premis de 300 €, 200 € i 100 € els 3 primers classificats de les dues modalitats:

A) Paisatges i activitats de muntanya :

1r Ignasi Chias Plassa amb la foto “Nit de Tempesta”.

2n Pere Mercader Ferrero amb la foto “Fila”.

3r Xavier Codolà Vilahur amb la foto “Konigsee“.

B) Gavarres:

1r Jordi Gallego Caldas amb la foto "Dolmen nit".

2n Joan Serratosa Ametller amb la foto "La lluna de Fitor".

3r Antoni Illa Mancebo amb la foto "Puig Cargol-1".

2.- En la categoria de socis/es del Club han estat premiats amb 3 premis :

A) Paisatges i activitats de muntanya:

1r Francesc Xavier Gregori Pons amb la foto "Estany de la Restanca".                                      

2n Joan Serratosa Ametller amb la foto "Fem cim".                                                                     

3r Pere LLauradó Urbano amb la foto "Embalse de la Cuerda del Pozo".

B) Gavarres:

1r Francesc Tauler Rubau amb la foto "Sentiments i cendres".

2n Josep Maria Basté Roviralta amb la foto "Big fish".

3r Francesc Xavier Gregori Pons amb la foto "Santa Coloma de Fitor".

El Consorci de les Gavarres ha volgut col·laborar en aquest acte del 25è aniversari del Club Alpí Palamós per reconèixer la tasca d’aquesta institució totalment arrelada al massís i que sempre ha vetllat per la seva conservació. Per aquest motiu també, el Club Alpí Palamósva rebre de Mans del Cnsorci el XIIIè premi cirera d’Arboç l’any 2009.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek