Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

CONVOCATÒRIA DEL 4art PREMI ASSUMPTA FABRÉ DACHS

El Premi Assumpta Fabré Dachs va néixer l'any 2010 amb la finalitat de premiar un treball de recerca de batxillerat el qual tractés algun aspecte del massís de les Gavarres. L'Assumpta Fabré fou gerent del Consorci de les Gavarres i va dedicar part de la seva activitat a fomentar iniciatives que vinculessin les Gavarres amb els més joves. A dia d'avui s'ha obert el termini de presentació d'aquells treballs de recerca que hagin estudiat algun aspecte de les Gavarres i que s'hagin presentat en l'àmbit acadèmic dins dels cursos 2012-2013 i 2013-2014.

Els treballs s'han de presentar a les oficines del Consorci de les Gavarres fins al 31 d'octubre. En les bases trobareu detallada la documentació que cal presentar. El premi són 1.000 € (subjectes a les retencions fiscals que pertoqui), dues col·leccions de la Biblioteca Lluís Esteva (una per l'alumne premiat i l'altre pel centre) per a realitzar un mes de practiques la Consorci de les Gavarres i una activitat de l'oferta educativa pel centre.

Aquest Premi es convoca a dia d'avui per coincidir amb el calendari escolar. No obstant, aquest premi, juntament amb el Premi Cirera d'Arboç i Joan Xirgo forma part dels Premis Les Gavarres, per tant el guanyador es farà públic durant la gala dels Premis Les Gavarres celebrada l'últim trimestre de l'any.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek