Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres Consorci de Les Gavarres
Et trobes a: inici - Noticies

Avancen a bon ritme els treballs de prevenció d’incendis a la carena de Sant Cebrià dels Alls

Des del febrer estem executant treballs de prevenció d’incendis forestals  fent el manteniment de la franja de baixa càrrega de combustible que ressegueix la carena de Sant Cebrià dels Alls.

El projecte avança a bon ritme i ja s’han executat 7 Ha de les 10,5 Ha previstes. Els treballs consisteixen en la desbrossada de matoll alhora que es promou, a través de la propietat, l’aprofitament de vàries pinedes que queden dins de l’àmbit del projecte.

Els treballs comprenen el tram entre Can Vergeli i Can Botja i donen continuïtat als treballs realitzats l’any passat des del Coll de la Ganga fins al Mas Alenyà.

El projecte forma part dels ajuts impulsats per la Diputació de Girona i la Caixa per a la preservació i difusió dels valors naturals treballant amb col·lectius amb risc d’exclusió social. L’execució corre a càrrec de la Fundació Onyar.

  • Patrocinadors :
Consorci de les Gavarres - Finca Camps i Armet, s/n (Can Geronès) - 17121 Monells - Tel. 972 64 36 95 consorci@gavarres.cat
Gestor web Comunicatek